Saltro

Bloedafname en controle trombosedienst

Algemeen

Trombosedienst

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Saltro

Bloedafname en controle trombosedienst

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum en één van de grootste laboratoria in Nederland. U kunt bij Gezondheidscentrum de Amazone terecht voor bloedafname. U kunt bij voorkeur online een afspraak maken. Ga naar Saltro.nl/afspraak-maken. U kunt ook evt bellen met  030-2361186. Als u een afspraak heeft kunt u op de afgesproken tijd plaatsnemen in de wachtkamer met een bloedafnameformulier van bijvoorbeeld de huisarts, uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas.

De openingstijden zijn elke dag van 8.00 tot 12.00 uur.

Afgeven lichaamsmateriaal

U kunt lichaamsmaterialen (zoals urine, feces) bij de bloedafname medewerker inleveren. Het inleveren van sperma is alleen mogelijk op de hoofdlocatie van Saltro, Mississippidreef 83 te Utrecht (op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 uur).

Glucose tolerantie test (GTT)

De glucosetolerantietest wordt uitgevoerd om vast te stellen of u diabetes of zwangerschapsdiabetes heeft. De laatste mogelijkheid om geprikt te worden voor de GTT is om 10.00 uur omdat bloedprikken tot 12.00 uur is. Er met namelijk 2 uur tussen de eerste afname en tweede afname zitten. Wel is het raadzaam om rekening te houden met eventuele wachttijden in de wachtkamer. Het advies is om niet later dan 9.30 uur te komen.

Poli zelfmeten

Saltro begeleidt trombosecliënten op de poli zelfmeten. De trombosedienst maakt met u een afspraak wanneer u verwacht wordt voor een controle afspraak.

Trombosedienst
http://gezondheidscentrumdeamazone.com/wp-content/uploads/2022/05/saltro-overvecht.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image