Diëtetiek

Voor informatie over dieet en voeding
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Diëtetiek

Careyn Voeding en dieetadvies

In de huisartsenpraktijk van het Gezondheidscentrum is op donderdagochtend en vrijdagochtend diëtist Valerie Loos van Careyn aanwezig.

Voor wie?
Iedereen met vragen over voeding of dieet kan bij de diëtist terecht. U kunt hulp inschakelen bij bijvoorbeeld overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ongewenst gewichtsverlies, zwangerschap en maag-darmklachten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor baby’s, kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan terecht voor deskundige hulp. Indien nodig is een afspraak aan huis ook mogelijk.

Verwijsbrief
Wij ontvangen graag een verwijsbrief van uw (huis)arts, maar u kunt met de meeste verzekeringen óók zonder verwijzing terecht bij onze diëtisten.

Kosten
De diëtisten van Careyn hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Dieetbehandeling is opgenomen in de basisverzekering en in veel aanvullende verzekeringen. Er wordt 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering. De behandeling door de diëtist vanuit de basisverzekering heeft invloed op het wettelijk eigen risico. Dieetbehandeling voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding vanuit aanvullende verzekeringen gaan niet ten koste van het wettelijk eigen risico.

Afspraak maken
Het maken van een eerste afspraak is makkelijk geregeld en kan op verschillende manieren. Hieronder vindt u de contactgegevens voor het maken van een afspraak.

https://gezondheidscentrumdeamazone.com/wp-content/uploads/2023/04/Dietist-de-Amazone-002-scaled-e1656934353765-1280x1447-1.jpg
https://gezondheidscentrumdeamazone.com/wp-content/uploads/2019/01/careyn-logo.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image